Чому упаковка з алюмінієвої фольги найбезпечніша?

15.05.2020, 15:33

          Термостійкість

Це головна властивість, яка виокремлює алюмінієву упаковку серед інших. Їжу в контейнері з фольги можна готувати та розігрівати у духовій шафі та мікрохвильовій печі. Доставка їжі стає безпечною. Страву не потрібно перекладати в інший посуд, а відразу поставити розігрівати в духову

або мікрохвильову піч. Додаткова термічна обробка = гарантія безпечності їжі.

 

         Гігієнічність

Процес виготовлення алюмінієвої фольги включає високотемпературний випал. Завдяки цьому етапу матеріал стає повністю стерильним. У фольги немає адсорбуючих властивостей - волога і жир не проникають в стінки, а це значить, що для бактерій немає поживного середовища.

 

         Безпечність

Алюмінієва фольга створює повний бар'єр від зовнішнього середовища (світла, газів, вологи), зберігає аромату і характеристик продукту довше. Спеціальне харчове покриття -

SOFTENOL 3829, яке повністю перешкоджає міграцію металу в їжу.

Протокол досліджень підтверджує відповідність контейнерів з харчової фольги для контакту з харчовими продуктами.


093-358-49-98 (вайбер)
097-330-38-69
093-202-84-26