Термостійкість
Це головна властивість, яка виокремлює алюмінієву упаковку серед інших. Їжу в контейнері з фольги можна готувати та розігрівати у духовій шафі та мікрохвильовій печі. Доставка їжі стає безпечною. Страву не потрібно перекладати в інший посуд, а відразу поставити розігрівати в духову
або мікрохвильову піч. Додаткова термічна обробка = гарантія безпечності їжі.
Гігієнічність
Процес виготовлення алюмінієвої фольги включає високотемпературний випал. Завдяки цьому етапу матеріал стає повністю стерильним. У фольги немає адсорбуючих властивостей - волога і жир не проникають в стінки, а це значить, що для бактерій немає поживного середовища.
Безпечність
Алюмінієва фольга створює повний бар'єр від зовнішнього середовища (світла, газів, вологи), зберігає аромату і характеристик продукту довше. Спеціальне харчове покриття -
SOFTENOL 3829, яке повністю перешкоджає міграцію металу в їжу.
Протокол досліджень підтверджує відповідність контейнерів з харчової фольги для контакту з харчовими продуктами.