Рукавички: як вибирати і використовувати різні види

04.09.2019, 11:59

Рукавички латексні господарські

 

Призначені для захисту рук від хімічного та механічного впливу при виконанні будь-яких видів господарських робіт.

 

Рукавички нітрілові

 

Використовують для антибактеріального та протихімічного захисту рук. Дуже стійкі, ідеально підходять для роботи з грубими предметами. Мають підвищену стійкість до проколів і кращий захист від агресивних хімікатів порівняно з латексними та вініловими рукавичками. Застосовують як при прибиранні, так і для роботи на кухні.

 

Рукавички латексні кухонні

 

Призначені для роботи в побуті та на кухні, що потребує високої тактильноїчутливості. Відрізняються гнучкістю та стійкістю до порізів. Мають естетичний зовнішній вигляд, завдяки чому підходять для роботи на відкритій кухні кафе, барів та ресторанів.

 

Рукавички вінілові

 

Економічна альтернатива рукавичкам з натурального латексу.  Забезпечують високу стійкість до багатьох кислот, каустиків, основ та спиртів. Повністю синтетичні, виключають можливість виникнення алергічних реакцій у людей, чутливих до латексу. Використовують в побуті та на кухні.

 

Рукавички поліетиленові

Використовують для гігієни рук при виконанні нетривалих або разових робіт в умовах неагресивного середовища з невеликим навантаженням , в кулінаріях, зонах кайтерінгу, фаст-фуду, зонах самообслуговування в супермаркетах та ін.


093-358-49-98 (вайбер)
097-330-38-69
093-202-84-26